Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01abril2020

Una llibreria-cafeteria premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2012

El guardó es va lliurar en el marc de la 4a Trobada Empresarial del Pallars Jussà celebrada a la Pobla de Segur i presidida pel Secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres i organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb les entitats empresarial de la comarca.

Esther Roselló, propietària del Cafè de les Paraules, de la Pobla de Segur, s’ha endut el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2012, un projecte valorat principalment per la seva originalitat donat que combina el negoci de la cafeteria amb els llibres, els tallers tant per a infants com per a adults, alhora que potencia l’ús de productes naturals i de comerç just en la seva carta.

El guardó es va lliurar en el transcurs de la 4a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va celebrar dissabte a la Pobla de Segur en una vetllada en la qual hi van participar prop de 150 persones del món del comerç i l’empresa del Pallars Jussà, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

Durant la trobada també es van lliurar mencions a diverses empreses que durant el 2012 han rebut reconeixements i distincions en l’àmbit nacional. Aquestes han estat Casa Leonardo de Senterada que ha rebut el Diploma Turístic de la Generalitat, també s’ha distingit les quatre empreses que han rebut el Distintiu d’Artesania Alimentària de la Generalitat que han estat Casa Antema de la Plana, Badia Xarcuters, de Tremp, Casa Fonso de la Torre de Capdella i Prió Xarcuters de la Pobla de Segur. Finalment també es va fer menció a l’empresa Cal Tomàs-Embotits Llania, de la Pobla de Segur que aquest 2013 celebra el seu centenari.

La 4a trobada Empresarial del Pallars Jussà, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i les delegacions de les cambres de comerç, les associacions i federacions de comerciants de la Pobla, Tremp i Isona, ha comptat amb la presència del Secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, qui va explicar que davant la crisi que estan vivint les empreses, el paper de l’administració ha de ser el d’eliminar traves als emprenedors essent més resolutius i eliminant burocràcia, per la qual cosa la Generalitat ja està treballant en una llei que faciliti els tràmits a les empreses.

Per la seva part, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, va aprofitar la vetllada per anunciar que durant el mes de març es constituirà formalment la “Societat de Foment del Pallars Jussà” una entitat amb capital mixt que tindrà com a punt de partida la participació de 42 empreses i 10 administracions locals, amb l’objectiu de tirar endavant projectes estratègics per al desenvolupament de la comarca. Així mateix, Ubach es va felicitar perquè aquesta societat ja compta amb l’interès de 14 empreses més que s’incorporaran al projecte en la propera ampliació de capital al mes d’abril.

En el marc de la Trobada Empresarial s’homenatja també un empresari o directiu d’origen pallarès destacat en l’àmbit nacional. En aquesta edició el reconeixement ha estat per al Sr. Josep M. Rivera, Director General d’Endesa a Catalunya, originari de la Pobla de Segur, qui va oferir una conferència sobre la situació del sector elèctric a Catalunya.

També van assistir a la trobada altres destacats empresaris d’origen pallarès com Carles Sumarroca, President de Bodegues Sumarroca i de Comsa-Emte, i el President de PIMEC, Josep González, tots dos fills de Llimiana.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.