Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Participació a FIETS 2013

FIETS- en Wandelbeurs és la principal fira de cicloturisme i senderisme d’Holanda, s’ha celebrat el 9 i 10 de febrer al recinte ferial RAI de Amsterdam. Es tracta d’un esdeveniment molt dinàmic on hi trobem presentacions de productes, estands de moltes destinacions especialitzades, operadors turístics i mitjans de comunicació, un circuit per provar tot tipus de bicicletes i una part de material tècnic amb els GPS com a eix central. En les últimes edicions, les bicicletes elèctriques també hi estan agafant protagonisme.

Els adults a partir de 50 anys són majoritaris entre els visitants, però també hi ha un segment important de famílies amb nens. En tots dos casos, busquen informació per les seves vacances de descoberta de territoris com el Pallars Jussà, amb activitats d’un nivell mitjà-baix de dificultat.

La comarca ha participat a la fira a través de la marca Pirineus, conjuntament amb agents privats. Entre altres actuacions, s’ha presentat a operadors i mitjans de comunicació el dossier professional que s’ha elaborat en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.