Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

21 voluntaris participen en el projecte de reforç escolar al Pallars Jussà

Se’n gaudiran 56 nens i nenes de primària i secundària de Tremp i la Pobla de Segur.

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, juntament amb l’ajuntament de la Pobla de Segur i l’associació de voluntaris APROP han endegat un servei de reforç escolar destinat a nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge.

En total, en aquest primer estadi del projecte, hi participaran un total de 56 nens i nenes de primària i secundària, 22 de Tremp i 34 de la Pobla de Segur, si bé està previst que més endavant aquest servei d’estengui a altres localitats de la comarca.

Un total de 8 voluntaris de l’associació APROP es faran càrrec dels alumnes de Tremp, mentre que 13 persones de la borsa de voluntariat de la Pobla de Segur donaran suport als alumnes d’aquesta localitat.

Des dels centres educatius s’ha fet una selecció dels nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge que a partir d’ara duran a terme una o dues hores de reforç setmanal per tal de incrementar les seves possibilitats d’èxit en la etapa educativa.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.