Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

02abril2020

Conveni per a la promoció del Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà

La Fundació Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida han signat avui un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà per a la promoció del Centre d’Empreses i Innovadores del Pallars Jussà que s’ubicarà a les instal·lacions de l’edifici del CITA Pallars.

El President del Consell Directiu de la Fundació CEEILleida, Pau Perdices Pla, i el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach i Isanta, rubricaran aquest document en què es posen les bases de col·laboració entre les dues entitats per tal de promoure aquest centre d’empreses a partir de la col·laboració en matèries com l’assessorament a nous emprenedors en l’elaboració del seu pla d’empresa, la recerca de recursos financers, l’assessorament estratègic i tecnològic, entre altres.

Aquest nou centre formarà part de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores i tindrà com a objectiu principal donar suport a aquells projectes empresarials de nova creació que es vulguin instal·lar a la comarca diversificant l’economia i generant ocupació.

El centre disposa de 5 despatxos d’entre 10 i 15 metres quadrats, equipats amb mobiliari bàsic i connexió de línia telefònica , wifi, entre altres serveis. Aquests espais estan preparats perquè qualsevol professional hi pugui començar a treballar de forma immediata i s’ofereixen a preus molts baixos per evitar que els costos per a infraestructures siguin un factor dissuasori per als nous/noves emprenedors/es.

Des del centre també s’ofereix als/les professionals l’assessorament i formació en diferents àmbits relacionats amb temes econòmics, financers o de màrqueting, entre altres.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.