Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

07abril2020

50 emprenedors realitzen el Seminari de creació d’empreses innovadores

Seminari de creació d’empreses

Un total de 50 emprenedors estan realitzant des del passat dijous 22 de novembre i durant els propers 5 dijous, s’està desenvolupant a les instal·lacions del CEI Pallars Jussà (Edifici CITA) les sessions formatives anomenades “Els Dijous Emprenedors”.
El seminari consta de 5 sessions i va adreçat a les persones emprenedores que vulguin adquirir uns coneixements en l’àmbit de la creació d’empresa, la innovació, el màrqueting, management i lideratge,  noves tecnologies i elaboració de pla financer. Els professors que imparteixen el curs son en la seva majoria de la UDL i del Patronat de Promoció econòmica de Lleida i Global Lleida.
Al mateix temps, i durant la primera sessió es va portar a terme una jornada de portes obertes entre els emprenedors assistents de les instal·lacions del viver d’empreses situat als baixos de l’edifici CITA anomenat CEI Pallars Jussà. El centre consta de 5 despatxos completament equipats amb mobiliari línia telefònica i ADSL que es posaran a disposició d’aquells emprenedors que reuneixin les condicions marcades per l’accés a un preu molt assequible. En Consell Comarcal intenta contribuir així ala promoció de les empreses de la comarca i en el creixement i consolidació del teixit empresarial de la zona.
Veure cartell del Seminari

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.