23Setembre2023

Tenim una nova emprenedora al CEI Pallars Jussà

La Núria Cunill, veïna de la Pobleta de Bellveí , inaugura avui “La Tartera” una nova pastisseria a la Pobla de Segur. La Nuria ha fet realitat el seu somni. Recordo encara la nostra primera conversa per impulsar el projecte en un bar de la Pobleta. La Nuria era com les peces d’un puzle que han d’encaixar: tot il·lusió, idees, emoció i una capacitat titànica de superar entrebancs.
Després de picar molta pedra, de començar a fer pastissos per testar el projecte amb condicions molt precàries però amb una descomunal confiança en ella mateixa, avui “La Tartera “ és una realitat.
Pastissos fets amb l’ànima de la Núria i molts, molts i molts productes naturals de primeríssima qualitat: fruites, flors, melmelades,  xocolata, nata i cremes de formatge amb glacejat de llimona. Un festival de sabors, colors i aromes.

Fem pastissos per encàrrec, galetes i dolços casolans.

A més , la Nuria s’ha tret el títol de “Barista” i es converteix en la primera cafeteria del Pallars que ofereix cafè d’especialitat. Es tracta d’un cafè que ha obtingut una puntuació superior a 80 punts després de superar el Q grades d’un catador certificat per la  de la Specialty Coffee Association (SCA) . Un cafè de varietat aràbiga amb una traçabilitat que garanteix que el  gra es recol·lecta de forma manual, s’escullen només les cireres que ja són madures. El procés d’assecat es fa de forma tradicional, per tant, el torrat serà menys intens. 

És un autèntic luxe per la Pobla de Segur i el Pallars tenir empresàries amb aquest grau d’autoexigència.

Moltíssimes felicitats Núria. Ets una de les emprenedores més potents que he conegut i he tingut el plaer d’acompanyar en aquest procés dur però immensament satisfactori.

La podeu trobar al Carrer Doctor Casanovas, 14 de la Pobla de Segur. NO US HO PODEU PERDRE!!!

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.