23Setembre2023

Ramon Jordana nomenat per unanimitat president del consell comarcal del Pallars Jussà

Els tres grups que formen el nou plenari del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ERC Acord Municipal amb 8 consellers/es, Compromís Municipal-Junts, amb 6 i Candidatura de Progrés (PSC) amb 5, han votat a favor de la designació de Ramon Jordana com a president de l’ens

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha quedat constituït aquest migdia amb la designació de Ramon Jordana, regidor del municipi de la Torre de Capdella, com a president de l’ens comarcal per unanimitat de tots els consellers i conselleres del plenari.

Ramon Jordana, que actualment també ocupa el càrrec de director dels serveis territorials del departament d’Educació de l’Alt Pirineu i Aran, ha manifestat el seu interès perquè el consell comarcal del Pallars Jussà esdevingui una institució propera, transparent i àgil de cara a la ciutadania.

Així mateix, tant la portaveu republicana al ple, M. Pilar Cases, en el seu discurs, com el propi Jordana han estès de nou la mà als representants de Junts perquè s’incorporin al govern comarcal per tal de propiciar grans consensos, tant necessaris a la comarca, segons ha remarcat Cases.

Per la seva banda, Maria Alba Moré, la portaveu de Candidatura de Progrés, amb qui els republicans han arribat a un acord per formar govern, ha reforçat la idea de fer del consell una administració propera a les persones que ha de servir de “paraigua de tots els ajuntaments de la comarca” i en benefici de les persones i del seu benestar.

Finalment, Joaquim Delgado, representant de Compromís Municipal-Junts, ha argumentat el vot a favor a Ramon Jordana reconeixent que ERC ha estat la força amb més representació al ple del consell i que per tant el seu candidat n’és el legítim president, alhora que ha valorat molt positivament la figura de Ramon Jordana.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.