23Setembre2023

Festipallars, 15 edicions promocionant els músics del Pallars.

La platja del Piolet de Salàs del Pallars ha estat un any més el punt de trobada dels músics del Pallars.
En aquesta 15a edició s’han donat cita al Festipallars un total de 8 formacions i una Dj pallareses que han permès als més de 500 assistents, gaudir de vuit hores de música ininterrompuda.

En aquesta edició s’ha habilitat un segon escenari per a les formacions acústiques, aconseguint un espai més proper al públic fusionat amb l’entorn idíl•lic del Piolet. El cartell ha inclòs formacions d’estils molt diversos com Juliana&Ivan Ulitzka, Kinga, Dirty Girls, Manu Moratas, Mercè i Arnau, New Band Experience, Ramones&Mazmorras, Maritrini i sus sicarios i la Dj. La Punxocoses.

La festa ha inclòs també activitats més enllà de la música com una gincanna feminista en la que han participat .... així com activitats aquàtiques més refrescants que han ajudat a gaudir plenament en les hores de més calor de la jornada.

Un any més ha pres força protagonisme l’oferta gastronòmica de diferents food trucks pallareses i s’hi ha incorporat també com a novetat dues estilistes que han ajudat a espectadors i espectadores a aconseguir un look genuïnament festivalero.

Per tal de promoure la mobilitat segura i més sostenible dels assistents, s’ha habilitat un Bus de la Festa que, en acabar els concerts, ha traslladat els joves fins a la Pobla de Segur i Tremp.

Segons ha indicat el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Toni Millet, El Festipallars manté des dels seus inicis l’aposta per promocionar la música i el talent dels diferents grups dels Pallars on actualment es viu una activitat musical molt intensa.

El Festipallars va néixer el 2008 en una iniciativa conjunta entre diferents institucions pallareses en la que actualment hi participen els ajuntaments de Salàs de Pallars, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.