10Juny2023

Jornada d’emprenedoria i autoocupació dins del Programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Pallars Jussà

Hi ha participat les 17 persones contractades mitjançant aquest programa d’inserció laboral finançat pel Govern de Catalunya.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha celebrat avui una nova jornada de sensibilització per als treballadors i treballadores del programa de Treball i Formació, centrat en temes d’emprenedoria i d’autoocupació on se’ls han donat coneixements del funcionament de les cooperatives i de l’economia social. Aquestes sessions tenen com a objectiu motivar els participants perquè, un cop finalitzin el contracte de treball, coneguin les diferents opcions per continuar dins del món laboral.

La jornada també s’ha aprofitat per mantenir una trobada de treball amb membres de l’equip de govern del Consell.

El programa de Treball i Formació, promogut i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral i la millora de l’ocupabilitat de persones de fins a 7 col·lectius diferents amb dificultats d’inserció laboral.

El President del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, ha destacat la importància d’aquests programes del SOC que faciliten que moltes persones puguin incorporar-se o continuar en el mercat laboral.

La jornada s’ha dut a terme a l’Epicentre, Centre de visitants del Geoparc i ha comptat amb la participació de tècnics del Consell que gestionen l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, el Centre d’empreses innovadores i també d’Alba Jussà Cooperativa.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.