Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01abril2020

Premi Jove Emprenedor/-a 2012

EMPRENEDOR/-A 2012 El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb el suport de la Direcció General de Joventut, ha convocat el premi JOVE EMPRENEDOR/-A 2012, el qual premia els projectes empresarials més innovadors i amb més potencial de creixement, promoguts per una persona o grup de persones.
En aquest premi hi poden participar tots aquells projectes empresarials creats al Pallars Jussà el promotor/-ra del qual ha de tenir un màxim de 40 anys, essent la data límit de presentació de sol·licituds el 3 de desembre de 2012. El jurat atorgarà un premi de 1.500 € que es lliurarà en el marc de la quarta edició del Sopar d’Empresaris del Pallars Jussà.
Cal recordar que les bases del concurs no limiten la data de creació de l’empresa o negoci i que tant podrà ser de nova creació o amb anys d’experiència, sempre que es compleixi el requisit de l’edat dels emprenedors/res.

Bases del concurs
Formulari d'inscripció

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.