Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01abril2020

2n Mercat de les Puces

2n Mercat de les Puces

L'Ajuntament de La Pobla de Segur amb la col·laboració de l’Oficina Comarcal de Consum  i l’Agència Catalana del Consum, organitzen el 2n Mercat de les Puces per a la venta de particular a particular d’objectes de 2a mà, que tindrà lloc el proper diumenge 14 d'octubre de 2012, de 10 a 18 hores.

Veure cartell

A Europa, països com França i Alemanya i Anglaterra  serveixen com a model en l’organització dels mercat de segona mà, amb una gran especialització en la matèria: revistes, calendaris anuals, participació ciutadana i foment de l’activitat professional a nivell regional de pobles i comarques, com a les ciutats (Mercat de les Puces a París, Brocanteries, Flea markets a Londres,  buida trasters 2 vegades al any en tots els pobles) donant suport aquest tipus d’activitat amb la col·laboració dels municipis. Poc a poc trobem a Catalunya aquesta iniciativa de Mercat que es desenvolupa amb una resposta favorable.

 L’èxit que va tenir el passat mes de març,  ha animat a organitzar una 2ª edició del Mercat de les Puces, aquest projecte te l’objectiu de ser una eina de promoció del municipi i de la comarca, de reforçar la participació ciutadana, d’incentivar el consum responsable i fomentar la reutilització i la recuperació del bon ús dels objectes.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.