23Setembre2023

Les obres de l’últim tram de l’itinerari per a vianants i ciclistes entre Salàs de Pallars i Cellers surten a licitació

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha anunciat la licitació per 1,1 milió d’euros l’últim tram de l’itinerari per a vianants i ciclistes entre els embassaments de Sant Antoni i Terradets, concretament entre les localitats de Salas de Pallars i Cellers (Castell de Mur).
Aquest últim tram, amb una longitud de 29 quilometres (22 quilòmetres de l’eix principal i 7 quilòmetres de camins d’accés als diferents nuclis pel que passa l’itinerari, unirà el senders ja existents a l’embassament de Terradets i el camí entre la Pobla de Segur i Salas, seguint el principal eix fluvial de la comarca.

Amb aquest últim tram, es disposarà d’un sender d’aproximadament 39 quilometres que ajudarà a promoure un turisme responsable, respectuós amb el medi ambient i que contribuirà a dinamitzar l’economia local. 

Les empreses interessades podran presentar les seves ofertes fins al 21 de març, i el concurs contempla dos lots: un per al moviment de terres i altres actuacions per formar el traçat del camí de vianants i de bici, i un segon per a passeres i ponts fets d’estructura metàl·lica. 

Les obres s’emmarquen dins l’operació “Foment del Patrimoni natural d’interès turístic del Pallars Jussà”, i estan cofinançades entre els fons FEDER de la Unió Europea, la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca. 

 

FEDER Generalitat de Catalunya
Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.