23Setembre2023

El Pallars Jussà promociona l’oferta d’hivern als vagons de FGC de l’àrea metropolitana

El Consell Comarcal del Pallars Jussà impulsa la 4a campanya promocional en col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat per donar a conèixer al mercat català l’oferta turística i patrimonial del Pallars

Per 2n hivern consecutiu, les línies del Vallès i Llobregat-Anoia de FGC compten amb vagons de trens retolats amb imatges turístiques del Pallars Jussà. L’objectiu és donar a conèixer al turista de proximitat l’oferta de les diferents comarques on FGC gestiona equipaments turístics, per tal d’afavorir-ne la visita i ajudar així a la recuperació econòmica del territori. Es tracta de la 4a campanya promocional que es du a terme des d’estiu del 2020, quan es va començar amb aquesta iniciativa. Els vagons retolats circularan durant tot l’hivern.

Les imatges de la campanya s’han escollit amb la col·laboració de l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (APAT), que agrupa un centenar d’empreses turístiques. Els vagons exposen el missatge de la iniciativa “Vine al Pallars, viu el Jussà” tot fomentant activitats d’hivern lligades amb la neu, com les passejades amb raquetes o l’esquí de muntanya. També es treballa conjuntament amb el Geoparc Mundial UNESCO Orígens, fomentant la visita del patrimoni cultural i immaterial lligat a la UNESCO.

El Pallars Jussà té l’avantatge d’oferir experiències de turisme de qualitat als visitant que vulguin arribar amb mitjans de transport sostenibles, ha indicat el president del Consell Comarcal, Josep M. Mullol, qui considera que és important donar-lo a conèixer als mercats de proximitat que estan fàcilment connectats amb els Pallars mitjançant el tren.

Aquesta actuació dóna continuïtat a diverses activitats de promoció turística del Pallars Jussà, realitzades amb la col·laboració amb FGC, com ara les jornades de turisme dutes a terme a l’Espai Provença a finals del 2019, on es van realitzar xerrades, una exposició, restauració de fòssils in situ, degustació i venda de producte local, entre altres activitats.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.