23Setembre2023

El Consell es mostra contrari a la “ MAT” que vol travessar la comarca

El passat 12 de novembre el Consell Comarcal va presentar el seu informe d’oposició a la petició d’autorització administrativa prèvia i declaració d’impacte ambiental de la línia aèria d’alta tensió (projecte PEOL-525), coneguda com “la MAT de Forestalia.”  DESCARREGAR INFORME
En aquest document de 34 pàgines si expliciten les incoherències detectades, l’evident manca d’anàlisis territorial i les afectacions de tots tipus que s’hi plantegen. En el document s’hi al·lega en base a les deficiències tècniques i de planificació que recull, així com les afectacions ambientals i patrimonials que suposaria. I més des de la perspectiva d’un territori que ha estat reconegut com a Geoparc per l’Unesco.

Aquest document ha estat la base sobre la qual els ajuntaments han estructurat les seves al·legacions i s’ha elaborat des dels serveis tècnics del Consell Comarcal que presta servei a 3 dels 4 municipis afectats. Un informe doncs, fruit de l’anàlisi dels tècnics que inclou conclusions de treballs externs contractats concertadament pels municipis.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.