23Setembre2023

Una trentena de voluntaris/es dinamitzen el Gran Recapte de tardor al Pallars Jussà

La campanya del banc dels aliments arrenca amb èxit a la implicació de 5 supermercats de Tremp i les associacions de comerciants.

Una trentena de voluntaris/es de les entitats socials APROP, Reintegra, AlbaJussà i alumnes i professors/es de l’institut de Tremp participen un any més en la tradicional campanya del Gran Recapte de tardor del Pallars Jussà. Aquest cop, els voluntaris desplaçats als diferents supermercats, han canviat la tasca de recollir directament el material per la d’informar els clients sobre com poden contribuir a la recollida mitjançant aportacions econòmiques directament al mateix establiment o bé fent un ingrés al compte del gran recapte.

La jornada ha començat amb la concentració de les persones voluntàries a la seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà on el president, Josep M. Mullol ha els ha agraït la implicació i l’esperit social. Segons Mullol el gran nombre de voluntaris que avui i demà participaran a la campanya posa de manifest que som una comarca solidària com ho demostrem també les xifres de material recollit en les darreres edicions.

També cal destacar la participació desinteressada dels establiments comercials que avui i demà recaptaran els diners que es dipositaran a la bossa comuna del banc d’aliments i que després s’usaran per a la compra dels productes de primera necessitat. A Tremp, a més dels 5 supermercats que habitualment participen a la campanya, també si han sumat aquest cop les agrupacions del petit comerç.

A partir del Gran Recapte s’abasteix entre altres el banc d’aliments de Tremp i la Pobla que actualment assisteixen a més de 90 famílies de la comarca.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.