Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01abril2020

Jocs del Món

Jocs del món

El Servei d’Immigració i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració la Casa del Sol Naixent, organitza la que serà la cinquena edició dels JOCS DEL MÓN, divendres 20 de juliol al parc del Pinell, l’activitat s’iniciara a les 10:15h del matí amb una benvinguda amb coca i xocolata i posteriorment es duran a terme els jocs i tallers.

Veure cartell

Aquesta actuació té com a objectiu apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc.

Per dur a terme aquesta activitat els voluntaris de la Casa del Sol Naixent s’encarregaran de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional de diferents països del món per tal que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.