El Pallars Jussà llença una campanya de promoció turística adreçada als propis pallaresos

El Consell Comarcal del Pallars Jussà llença la campanya audiovisual “Impulsa el Pallars!” adreçada als propis pallaresos per què gaudeixin de l’oferta turística que els ofereix el Pallars Jussà aprofitant la mobilitat comarcal.
Aquesta iniciativa neix a la darrera trobada de la Taula de Turisme del Pallars Jussà celebrada al desembre, formada per empreses del sector i el Consell Comarcal, on es va apostar d’una banda per reforçar el missatge dels valors turístics lligats a la qualitat, l’autenticitat i la sostenibilitat que transmet el Pallars Jussà i d’una altra, donada la situació actual de restriccions en la mobilitat, per potenciar encara més el turisme de proximitat.

Allotjaments, restaurants i activitats necessiten més que mai la implicació dels pallaresos per a poder continuar oferint experiències autèntiques i de qualitat, que ajuden a gaudir amb tots els sentits de la natura, els paisatges i els productes de casa. Es tracta d’una aposta per a tornar a valorar el que tenim a prop, revisitar els paisatges i participar en les activitats que estan a l’abast.

L’audiovisual que avui s’ha difós a les xarxes, elaborat per un productor local durant el mes de gener, inclou imatges d’algunes de les experiències turístiques que es poden realitzar al territori durant tot l’any, i algunes específiques d’hivern com poden ser les activitats de neu.

El potencial de la comarca com a destinació turística atractiva, ve lligat també amb les xifres de visitants que fins l’inici de la pandèmia cada any anaven augmentant. Aquestes dades, facilitades mitjançant l’impost en estades i activitats turístiques que va implementar la Generalitat a finals del 2012, permet veure l’evolució del nombre de pernoctacions al Pallars Jussà, el qual ha incrementat des del 2013. 

La permanent de govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà, integrada pel president Josep M. Mullol i els vicepresidents Antoni Flores i Martí Cardona, han visualitzat i validat el missatge que transmet l’audiovisual, donant el tret de sortida a la seva difusió a través de les xarxes de turisme del Pallars Jussà i coincidint amb la recent obertura de la mobilitat dins la comarca.

Compartir contingut