Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01abril2020

Presentació de la 2a beca de recerca Mossèn Jesús Castells i Serra

Presentació de la 2ª Beca de recerca del Pallars Jussà

L’acte presidit pel Sr Víctor Orrit i Ambrosió (Alcalde de Tremp), el Sr Joan Ubach i Isanta (President del Consell Comarcal del Pallars Jussà) i la Sra Carme Vidal i Huguet (Directora dels SSTT del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Lleida). L’acte forma part de les activitats efectuades a l’arxiu comarcal, tot celebrant la Setmana Internacional dels Arxius 2012.

Les bases de la convocatòria es podran obtenir de la pàgina web de l’arxiu comarcal http://cultura.gencat.cat/arxius/acpj ,els candidats podran presentar la seva documentació fins al dia 31 de juliol de 2012.

La beca, dotada de 3.000 €, financiada a parts iguals entre Ajuntament de Tremp, Consell Comarcal del Pallars Jussà i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, té l’objectiu de promoure el desenvolupament, la divulgació i el foment de la cultura a la comarca del Pallars Jussà, i en especial el de la història i del seu patrimoni documental. La beca s’otorgarà al millor projecte inèdit sobre història i qualsevol altre àmbit d’estudi sempre i quant el treball faci referència a qualsevol dels fons documentals existents a l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà.
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.