07Desembre2022

Acte de declaració de dol institucional per les víctimes de la COVID-19 al Pallars Jussà

El Pallars Jussà ha celebrat avui un acte institucional de dol per les víctimes de la COVID-19 al Pallars Jussà en què hi ha assistit els alcaldes i les alcaldesses de la comarca així com la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós. En representació del Consell Comarcal del Pallars Jussà, entitat convocant de l’acte, hi ha assistit el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, els dos vicepresidents d’aquesta mateixa institució, Antoni Flores i Martí Cardona, així com el cap de l’oposició, Jaume Catalan.
També hi ha participat representants de les tres residències de gent gran de la comarca, Nostra Senyora de Ribera i Centre geriàtric del Pirineu de la Pobla de Segur i la Fundació Fiella de Tremp

L’acte ha començat amb una interpretació musical per part de Lluís Roy, professor de l’escola municipal de música de Tremp, i a continuació el President del Consell Comarcal, Josep M. Mullol i l’alcaldessa de Tremp, Pilar Cases, han llegit la “Declaració institucional de dol de les alcaldesses i els alcaldes del Pallars Jussà per les víctimes de la COVID-19”.

Document que us adjuntem íntegre AQUÍ.

Finalment l’acte ha clos amb un minut de silenci dedicat a les víctimes pallareses de la pandèmia.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.