07Desembre2022

Propostes de turisme km0 per redescobrir la comarca a Ràdio Tremp

Jaciments romans, Museus visitables, senderisme i formacions en línia, van ser protagonistes , entre d’altres temes, del programa “el consell respon “ d’aquest mes de desembre.
El passat 22 de desembre els tècnics de turisme del Consell comarcal del Pallars Jussà Ramon Iglesias i Marta Palau van parlar sobre la situació del sector turístic al programa radiofònic trempolí.
L’entrevista va permetre conèixer l’estat de la remodelació del Museu d’Isona i de les excavacions realitzades per fer visitable el jaciment de la Vil·la romana de Llorís; dues accions subvencionades gràcies a fons FEDER dins de l’operació “Valorització del patrimoni natural i cultural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”.
Escolta el programa aquí: http://bit.ly/radioTremp

També es va parlar dels cursos en màrqueting digital oferts al sector: una caixa d’eines per millorar la presència de les empreses del Pallars a les xarxes socials. Aquesta formació s’emmarca dins del programa Treball a les 7 comarques finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

A més, es va animar als pallaresos a conèixer el propi territori  redescobrint rutes i equipaments. I finalment l’entrevista va  aprofitar per posar en valor un objectiu aconseguit aquest 2020: entrar a formar part del Top 100 de les destinacions sostenibles europees amb  l’entrada a green destinations.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.