22Març2023

Nou Emprenedor CEI al Pallars Jussà

Tenim un nous empresari al Pallars. El Ferran Pareja, un emprenedor carregat d’il·lusió, innovació i creativitat ha impulsat amb altres socis el projecte The Storage BCN. El model de negoci és un pàrquing exclusiu per a propietaris de vehicles d’alta gama i esportius. Situat en una zona priovilegiada de Barcelona ofereixen pupil·latge amb alta seguretat, servei de neteja integral i manteniment ITV, lliurament en qualsevol ubicació i trasllat a tallers oficials, perquè els vehicles estiguin a punt en tot moment. També ofereix compravenda de vehicles d’aquesta gama.
Una iniciativa disruptiva pionera a la ciutat Condal i conduïda per un jove emprenedor pallarès. Des del CEI Pallars Jussà i a través del programa Catalunya Emprèn hem assessorat en el pla d’empresa/financer a aquest jove innovador i enamorat del món del motor.
Endavant Ferran ets un crack!!

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.