27Novembre2022

Emprenedors del Pallars entrevistats a UA1 Ràdio

Sota el lema: El Pallars no s’atura,aquest passat dilluns hem parlat amb tres dels emprenedors que han tirat endavant els seus projectes de negoci, malgrat la situació del COVID-19.
Com és el cas de l’ e-Comerç de fruits secs d’Abella de la Conca, el primer Take Away de Sushi al Pallars o l’empresa EKONERGI dedicada a la venda i instal·lació de productes d’eficiència energètica i renovables
Avui a l’espai de GLOBALLEIDA a UA1 Ràdio, el responsable del CEI Pallars Jussà, Josep Mª Tarrat ha explicat algunes de les iniciatives a les que han donat suport en el període de confinament i que s’han posat en marxa recentment .

Iniciatives que han participat en el programa d’assessorament empresarial del CEI Pallars Jussà i que tot hi la situació actual  com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, no s’han aturat, com és el cas de l’ Oscar Angulo i Josep Oriol Queralt de l’empresa EKONERGI dedicada a la venda i instal·lació de productes d’eficiència energètica i renovables que s’instal·laran pròximament al CEI Pallars Jussà, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA.

També hem conegut la iniciativa de l’Arnau Isanta, que tot hi haver canviat la seva proposta inicial de negoci, de posar en marxa un alberg a la localitat de Talarn, degut a la situació del COVID-19. Lluny de fer-se enrere, l’Arnau, format en l’escola hostaleria de Lleida, cuiner professional de Shushi i amb experiència en els alguns dels millors restaurants japonesos de Catalunya, remodela el projecte inicial d’alberg i el transforma en el primer establiment de cuina japonesa TAKE Away al Pallars, Ryòkan ubicat a Talarn, inaugurat el passat 5 de juny, on la gent ja fa cua per gaudir del millor Sashimi, Niguiris , sushi i tataki del Pirineu preparat pel sushiman Arnau Isanta.

I la proposta de la Cristina Cirera, principal promotora del projecte de botiga online de productes de proximitat que fan a la masia Borrell d’Abella de la Conca, Venda de productes de proximitat especialitzada en la producció de l’ametlla, tant crues, torrades o les tradicionals garrapinyades, amb l’objectiu de rendibilitzar encara més el producte que a dia d’avui es ven a preu de llotja i treure’n un major valor de mercat.

Al CEI  Pallars Jussà reactivem l'economia.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.