10Juny2023

Taller anàlisi de viabilitat i sostenibilitat de projectes

Aquest taller pretén millorar els coneixements en economia social i cooperativa als assistents a la formació per tal que puguin fer-se seu el model d’empresa cooperativa, prescriure’l i recomanar aquesta fórmula, quan sigui idònia, en els seus assessoraments, així com que adquireixin coneixements, recursos i eines per a la millor gestió d’aquestes empreses.

Formulari d’inscripció

Els continguts d’aquest taller es centren en:

• Fase “Ideació”
– Marc teòric
· Detecció de necessitats socials
· Ideació de potencials solucions
· Generació de potencials solucions
– Marc pràctic (dinàmica grupal)
• Fase “anàlisi de possibles models de negoci / sostenibilitat del projecte”.
– Canvas social. Marc teòric
– Marc pràctic (dinàmica grupal)
• Fase “anàlisi de què ens cal per emprendre” (mètode Timmons).

Per fer-ho, hem reorientat la nostra manera de treballar: us acompanyem des d’un entorn virtual amb sessions d’assessorament en línia; hem creat noves eines per poder informar de totes les mesures i estratègies que des de diferents administracions i entitats es posen a l’abast de les empreses per fer front a la crisi social i econòmica; donem eines i acompanyem en l’anàlisi estratègica i l’elaboració de plans de contingència per esdevenir resilients; compartim experiències i experteses de diferents territoris que puguin ser adaptables o replicables; acompanyem a projectes en la transformació i en el relleu cooperatiu com a fórmula per aquells projectes empresarials que hagin de reinventar-se per no desaparèixer, per mantenir-se o per consolidar-se.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.