10Juny2023

Els Ateneus Cooperatius #MésQueMai a prop vostre

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius (XAC) està formada per 14 ateneus distribuïts arreu del territori que dinamitzen i creen relacions socioeconòmiques col·lectives, democràtiques, justes i solidàries. La XAC contribueix a l’enfortiment i creixement de l’activitat econòmica a través dels mecanismes de l’economia social i solidària.
Els Ateneus Cooperatius han sumat forces per adaptar la seva activitat a les noves necessitats. A través de la campanya #MésQueMai es vol posar en valor totes aquelles entitats de l’economia social i solidària, grups de consum, petits proveïdors i distribuïdors, així com altres col·lectius i persones més vulnerables per superar l’actual situació d’emergència.

En aquests moments, és fonamental un model socioeconòmic alternatiu que fomenti la intercooperació entre entitats i organitzacions del territori. L’economia social i solidària ha demostrat la seva fortalesa i viabilitat en moments de crisi, promovent un creixement conjunt i el compromís amb les persones.

De quina manera us poden donar suport els Ateneus Cooperatius?  

Ara, més que mai, els Ateneus Cooperatius segueixen al vostre costat posant els seus coneixements, eines i esforços a la vostra disposició i adaptant-se a la nova realitat amb les següents línies d’actuació:

  • Intercooperació en xarxa

  • Assessorament i acompanyament

  • Diagnosi de les noves necessitats al territori

  • Formacions en línia

Podeu dirigir-vos virtualment al vostre Ateneu Cooperatiu més pròxim on rebreu assessorament i acompanyament en el vostre projecte, trobareu resposta a tots els dubtes legals i econòmics i us facilitaran mecanismes d’intercooperació amb altres iniciatives. A més, podreu participar en les diferents formacions online que imparteixen per seguir aprenent i millorant durant el confinament.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.