10Juny2023

Onda Cero Radio entrevista al responsable del CEI Pallars Jussà i a l'empresari de "Oliba Green Beer"

El CEI Pallars Jussà i l’empresari Ivan Caelles  “Oliba Green Beer”participen en entrevistes a Onda Cero i 1aU radio l’Ivan Canelles creador de la cervesa OLIBA Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món,  ha explicat com està irrompin en el mercat aquesta innovadora  iniciativa, i el Miquel Simón de la fabrica Click & Brew de Torrefarrera, encarregats de produir aquesta nova cervesa i moltes més, ha explicat com s’estan organitzant per donar resposta a l’augment de producció que estan tenint. Dos emprenedors que malgrat la situació econòmica actual produïda per la pandèmia del COVID-19, estan creixent i ampliant els seus negocis.
El responsable del CEI Pallars Jussà, Josep Mª Tarrat i la coordinadora d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, Marisa Benítez han explicat com se està donant suport al teixit empresarial i com a través de la xarxa s’aconsegueixen unions molt interessants, com és el cas de l’Ivan i del Miquel. 
https://www.globalleida.org/avui-globalleida-a-onda-cero-i-ua1-radio/

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.