10Juny2023

MESURES CORONAVIRUS SARS-CoV-2

Si ets llogater d’un habitatge que pertany a un petit propietari i tens dificultats per pagar el lloguer, tens fins el 2 de juliol per demanar un ajornament del pagament. Només en el supòsit que el propietari no accepti cap acord o no respongui la teva sol·licitud, podràs accedir als microcrèdits anunciats pel Govern espanyol per facilitar el pagament del lloguer.

Si ets llogater d’un gran tenidor i tens dificultats per pagar el lloguer, tens fins el 2 de juliol per demanar un ajornament o reducció de la quota, sens prejudici que també pots acollir-te al microcrèdit anunciat pel Govern espanyol.

El Gobierno va comunicar que publicaria sengles ordres ministerials sobre microcrèdits i sobre ajuts al lloguer. Fins aquest moment, no ha fet pública més informació sobre les condicions d’accés als microcrèdits. Sobre els ajuts, vegeu AQUÍ.(*)

És important que guardis comprovació escrita de la teva sol·licitud d’acord i del rebuig del propietari.

 

.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.