30Gener2023

El Pallars Jussà participa novament a la Fira de Sant Miquel de Lleida

El Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb l’Ajuntament de Tremp han promogut el els productes agroalimentaris i turístics de la comarca durant els 4 dies de la 65a edició de la Fira de Sant Miquel de Lleida. Una fira de referència per al sector agrícola. L’estand comarcal s’ha ubicat al Palau de Vidre a l’espai d’aliments del territori i tu on els visitants han tingut la oportunitat de degustar productes de proximitat gràcies a diversos showcookings. Un any més l’associació al teu gust, aliments del Pallars hi ha participat presentant el festival cordevi.

La tècnica de comunicació del Projecte FEDER “Valorització del Patrimoni cultural i natural per la dinamització turística del Pallars Jussà” ha estat durant tot el cap de setmana informant de les diverses actuacions que s’estan realitzant al Jussà. L’ afluència ha sigut especialment important el diumenge i  s’han repartit nombrosos mapes de senderisme i de serveis que s’han editat amb el cofinançament del fons FEDER i de la Diputació de Lleida.

Els visitants han preguntat sobre els festivals gastronòmics de tardor com les jornades micològiques i el cordevi, sense oblidar-se de preguntar per les activitats, rutes i espais visitables per tal de preparar les seves escapades de cap de setmana.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.