30Gener2023

Gestió de cooperatives a través de la millora de processos amb tecnologia

Presentació del projecte “Estudi, desenvolupament i acompanyament per la implementació de sistemes ERP de programari lliure especialitzats en cooperatives i ESS”. Aquest projecte s'emmarca com a projecte singular 2019 i té com a principal motor la incorporació de tecnologia de gestió (ERP) de codi lliure i al núvol, específic per cooperatives.
Un ERP és un programa de gestió integral que, partint d’una única base de dades, facilita les interaccions entre els diferents departament i activitats de les empreses i entitats. Automatitza processos i permet professionalitzar la gestió de les nostres organitzacions. Per comprendre millor el perquè del projecte que estan impulsant cal analitzar els problemes que presenten aquestes tecnologies: habitualment són solucions extraordinàriament cares, amb poca o gens especialització per cooperatives i sense experts amb capacitat per ajudar en la implementació d’aquests softwares.

 

 

Dia: 22 d’octubre

Hora: 11-13h

Lloc: Epicentre. Centre de visitants del Geoparc

          Pg. del Vall, 13

          25620 Tremp

 

Aquesta JORNADA ÉS GRATUÏTA.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.