30Gener2023

El Consell a les jornades per a l’excel·lència amb protagonisme femení

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha estat present aquest cap de setmana a la sisena edició de les jornades per a l’excel·lència celebrades a Esterri d’Àneu, centrades en el paper i el talent de les dones a l’Alta Muntanya.
En aquesta edició de les jornades han participat figures com la xef Carme Ruscalleda, l’economista Lourdes Benería, la il·lustradora de contes infantils Pilarín Bayés o l’escriptora de Tremp, Maria Barbal, que coincidien en el valor d’expressar la manca de referents femenines en l’inici de les seves trajectòries i en la necessitat de dedicar “esforç i coratge” per obrir-se camí.

En aquest sentit , Martí Cardona vicepresident segon del Consell Comarcal,  ha comentat que els ens locals tenen la responsabilitat d’incorporar  la perspectiva  de gènere en les polítiques públiques, factor clau per assolir la igualtat real en l’entorn laboral.  I ha afegit que  jornades com aquesta, fomenten la presència necessària de  referents femenines, amb trajectòries professionals excel·lents.

La jornada també ha comptat amb dones emprenedores del Pirineu, que van recordar que el talent no entén de fronteres ni de gènere, i que per tant, cal empoderar a les dones jugar un paper clau en el mercat  laboral.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.