30Gener2023

Agent del Geoparc Ngorongoro Lengai de Tanzània visita l'Epicentre

Samwel Nsyuka responsable de marqueting i de la informació turística del Geoparc de Tanzània Ngorongoro Lengai ha visitat l'Epicentre, el centre de visitants del Geoparc. La visita de Nsyuka durarà 6 dies per conèixer les principals atraccions del nostre geoparc conca de tremp Montsec. Per això ha començat la seva estada al Pallars Jussà amb la visita de les tres seus l'administrativa, a l'ajuntament, la turística a l'epicentre i la científica al Centre de Suport Territorial Pirineus de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) situades a Tremp. La visita vol afavorir l'intercanvi de bones pràctiques que ofereixen els 2 territoris avalats per la UNESCO com a geoparcs on el patrimoni geològic, paleontològic i miner pren especial rellevància sense oblidar el foment d'un turisme sostenible que afavoreixi el desenvolupament local.

Nsyuka ha quedat gratament sorprès de l'epicentre, i dels seus 700 m2 d'exposició permanent sobre la riquesa cultural i paisatgística del Pallars Jussà, de la mà de la tècnica de comunicació del projecte amb fons FEDER "Valorització del patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà" també ha conegut les accions que s'estan realitzant amb fons europeus i les tasques per promocionar el turisme que es duen a terme pel Consell Comarcal. L'agenda del tanzanès està farcida d'activitats, amb visites al Museu de la Conca Dellà d'Isona i alguns dels seus jaciments. També participarà en el curs d'estiu de la UdL sobre El Paleogen Pirinenc i l’Origen dels Primats amb una sortida de camp al jaciment de Sossís, un dels jaciments més fructífers de l’eocè a Catalunya. I acabarà amb la visita a l'Espai origens de Camarasa.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.