30Gener2023

El Consell del Jussà als diferents actes celebrats per la Diada

El president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, ha assistit a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, celebrat a l’emblemàtic Turó de la Seu Vella.
Aquest acte que enguany és inèdit, s’ha celebrat per primer cop de forma conjunta amb el Govern de la Generalitat de Catalunya, la Paeria i la Diputació de Lleida i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Joaquim Torra i Pla.

Mullol ha comentat que la presència de les administracions locals en aquests espais és vital, ja que d’aquesta manera, es té en compte i  es visibilitza el paper del territori en les diferents qüestions de País. 

Dies abans, el vicepresident del Consell, Antoni Flores,  també va estar present a l’acte de la Diada  organitzat per la Delegació de l’Alt Pirineu i Aran, al que van assistir més d’un centenar de persones, encapçalat per la consellera de justícia, Ester Capella.

 

La icònica església romànica de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí, va ser l’escenari protagonista d’aquest acte al que, com altres anys, es va realitzar la tradicional ofrena floral. 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.