30Gener2023

El Jussà aposta pel valor territorial en els seminaris de capacitació turística

Han finalitzat els seminaris de capacitació empresarial que han reunit un total de 50 representants del sector turístic de la comarca, amb l’objectiu de fomentar el potencial turístic del Pallars Jussà.

En el transcurs de set sessions, tant empresaris com tècnics dedicats al sector, han conegut de primera mà els recursos que té el territori al seu abast i com gestionar-los per tal d’ oferir un servei més competitiu i que els posi en valor. Conèixer millor aquests recursos els permetrà traçar estratègies individuals i col•lectives per aconseguir un bon posicionament i fomentar el treball en xarxa.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol ha destacat la bona participació, i ha afegit que “gran part de l’èxit d’aquests seminaris està en la seva realització als propis equipaments turístics del territori, fet que els aporta valor i els permet combinar la formació amb el coneixement”.

En els diversos tallers s’han visitat varis punts neuràlgics dels equipaments turístics del Pallars Jussà com són l’Epicentre, el Castell de Mur, el Parc Cretaci, les Botigues Museu de Salàs, l’Estació de la Pobla de Segur, Mont-rebei i la Casa dels Voltors, la Reserva de Boumort i el Museu Hidroelèctric de Capdella i el telefèric a la Vall Fosca.

Aquesta acció, s’ha dut a terme d’abril a juliol i ha estat impulsada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà a través del projecte Treball a les 7 Comarques, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.