19abril2024

Parlem de turisme a Ràdio Tremp al programa "El Consell Respon"

Aquest dimecres 19 de juny des de Ràdio Tremp s’ha emès un nou capítol del programa “El Consell Respon”. El programa s’ha dedicat al turisme. El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, la Vicepresidenta Maria Pilar Cases i el tècnic de Turisme Ramon Iglesias han parlat als oients de les inversions realitzades en aquest sector gràcies a diversos  projectes. Han destacat  el del FEDER amb l’Operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà” i el GPS Tourism amb fons POCTEFA. També s’ha parlat del perfil dels turistes que ens visiten i de les seves demandes més habituals. Un altre protagonista ha estat l’epicentre, que com a centre de visitants del Geoparc acull i informa de tota l’oferta d’oci al Pallars Jussà tan als visitants locals com als forasters.

Podeu escoltar el programa en aquest enllaç https://www.mixcloud.com/radiotremp/ràdio-tremp-el-consell-respon-turisme-19062019/

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.