30Gener2023

Josep M. Mullol, nomenat president el Consell Comarcal del Pallars Jussà per unanimitat

Els tres grups que formen el nou plenari del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ERC amb 8 consellers/es, JuntsxCat amb 6 i Compromís amb 5 més, han votat a favor de la designació de Josep M. Mullol com a president de l’ens.

 El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha quedat constituït aquest migdia amb la designació de Josep M. Mullol, alcalde de Castell de Mur, com a President de l’ens comarcal. Els tres grups que integren el plenari han votat unànimement a favor de Mullol, fins i tot els representants de la formació socialista Compromís que no han entrat dins els pactes per formar govern.

Notícia Pirineus TV

D’una banda, JuntsxCat s’ha mostrat satisfeta per l’elecció del seu candidat i han ofert “mà estesa” per a fer entre tots una “gran tasca de comarca” i confiant que el treball d’aquesta institució permetrà millorar les condicions de vida dels pallaresos i pallareses.

Per la seva banda, el representant del Compromís, Jaume Catalan, ha argumentat el suport al nou President, malgrat que les seves converses per formar govern no hagin prosperat, “per responsabilitat i coherència, perquè així ho havíem pactat amb JuntsxCat” i li han fet saber que estan al seu costat per treballar per la comarca.

El grup d’ERC, majoritari al plenari amb un total de 8 consellers/es, representat per Antoni Flores, ha expressat la voluntat de continuar amb la tasca que s’ha dut a terme al Consell Comarcal ens els darrers anys, que segons Flores, ha estat considerat un dels més dinàmics de Catalunya.

Finalment el nou president, Josep M. Mullol, ha agraït el suport que ha rebut alhora que ha explicat que el propòsit del seu equip de govern serà, “d’una banda continuar amb els projecte que ja s’estan portat a terme amb èxit des del Consell Comarcal, però també cobrir els serveis bàsics del diferents ajuntaments de la comarca”. Mullol també ha fet especial èmfasi en millorar les condicions dels joves per de la comarca. Així mateix el nou president ha explicat que posarà a disposició del Consell la seva experiència en la gestió d’equips dins l’empresa privada.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.