30Gener2023

Més de 1.200 participants en la campanya de sensibilització ambiental del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà conclou la campanya de sensibilització ambiental 2018-2019 amb la creació d’un equip de voluntaris ambientals

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha donat per finalitzada la campanya de sensibilització ambiental en què hi ha participat 1.220 persones, per promoure la millora dels resultats de recollida selectiva a la comarca i la disminució de la generació de residus.
Amb aquesta campanya, la comarca del Pallars Jussà pretén apropar-se més als objectius de sostenibilitat fixats per la Unió Europea pels propers anys.

En el transcurs de la campanya, que s’ha dirigit a infants, joves i gent gran, han tingut lloc exposicions, seminaris, tallers de reciclatge i visites guiades a l’Abocador Supracomarcal de Fígols de Tremp.

La darrera acció d’aquesta campanya ha estat la constitució de l’Equip Voluntari Ambiental del Pallars Jussà, aquest dijous 21 de juny. Aquest equip, que inicialment compta amb 7 voluntaris, té l’objectiu de treballar mà a mà amb el Consell Comarcal en aspectes ambientals, amb la finalitat d’introduir mesures i iniciatives de conscienciació ciutadana que apropin la comarca a la sostenibilitat. Inicialment, l’equip ha comptat amb la participació d’ adults i jubilats de la comarca, i entre d’altres funcions aspira a posar en valor els hàbits de consum i de vida sostenibles que han practicat les generacions anteriors. A banda, l’equip està obert a la inclusió de nous voluntaris de totes les edats i perfils.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.