22Març2023

Sessió de treball amb sector turístic

El passat 6 de març el Consell Comarcal del Pallars Jussà va exposar al sector turístic privat els diferents projectes en els que s’està treballant per millorar l’oferta i infraestructures de la nostra comarca. I els projectes que s’espera realitzar en un futur proper. Tècnics del consell van fer balanç de la tasca que es fa des de l’àrea de turisme, explicant especialment l’estat dels projectes que compten amb fons europeus . D’una banda es va fer un repàs de les accions que s’estan realitzant amb fons FEDER dins l’operació “Valorització del patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà” i per l’altra les inversions realitzades per millorar la mobilitat sostenible amb el GPS Tourism finançat amb INTERREG-POCTEFA, un projecte que ha permès entre d’altres rehabilitar l’antiga estació de tren de la Pobla de Segur i convertir-la en l’estació d’Esports i Natura al Pirineu.

Durant la sessió de treball també es van esmentar les accions realitzades emmarcades dins el projecte de Treball a les 7 comarques com els seminaris de capacitació i les jornades de treball en xarxa. Es van destacar també les accions per impulsar el btt i el senderisme presentant els nous vídeos realitzats sobre aquesta temàtica i la divulgació que se’n farà al programa temps d’aventura. Al final es van exposar nous projectes per millorar el patrimoni natural del Pallars Jussà amb els que es comptarà amb subvencions FEDER. La jornada va ser ben acollida pel sector i va generar debat i noves propostes a tenir en compte.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.