22Març2023

Model cooperatiu. Model d'èxit

El dijous 28 de març l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran va realitzar una formació sobre el model cooperatiu a l’Escola Agrària Pirineu Bellestar. Aquesta formació s’emmarca dins del projecte Tr3s local “Suport al desenvolupament de noves iniciatives per consolidar productes locals en entorns rurals” (EF256/16/Tr3s local) pertanyent al programa INTERREG V-A España-Francia- Andorra POCTEFA 2014-2020.
El projecte té com a objectiu afavorir la professionalització, la competitivitat i la internacionalització de les empreses agrícoles dels territoris transfronterers a través del foment dels Circuits Curts de Comercialització. Els beneficiaris d’aquest programa són tots els productors i agrupacions de productors adherits a la Venda de Proximitat. També va participar la Federació Catalana de Cooperatives Agràries (FCAC).

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.