22Març2023

Presentació del projecte singular monedes complementàries

El dijous 4 d’abril la cooperativa CooDin, SCCL ens va presentar el seu projecte singular d’enfortiment de l’economia social i solidària catalana a través de les monedes complementàries. Aquest projecte pretén estudiar com es podrien coordinar i enfortir entre elles les diferents monedes complementàries que actualment trobem arreu del territori i com podria un treball en xarxa d’aquestes monedes ajudar a la consolidació i reforç dels projectes de les empreses d’economia social i solidària catalanes.

Perquè puguin tirar endavant aquest projecte és important comptar amb les entitats i treballar directament amb elles sobre com articular aquesta xarxa de redistribució que permeti fer circular els recursos més enllà de l’entramat d’entitats de crèdit tradicional. La idea és recollir el màxim d’informació sobre l’estat actual de les entitats mitjançant uns enquesta general i, a posteriori, amb aquelles més involucrades i interessades en el projecte, organitzar taules de treball per copsar els diferents graus de finançament del seu projecte i les vies de millora.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.