22Març2023

El Pallars Jussà participa en la jornada sobre la reforma horària

La vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases ha assistit a la jornada "Els municipis motor dels canvis en la reforma horària" impulsada pel Departament de la Presidència de la Generalitat, amb la col·laboració de l'FMC, l'ACM i la Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Reforma Horària.
A la jornada, celebrada ahir a Barcelona, es van exposar accions i estratègies en usos del temps fora de Catalunya, alhora que es va celebrar una taula d'experiències de pactes locals del temps a Catalunya on van intervenir autoritats municipals que estan desenvolupant pactes locals del temps a Catalunya.

La consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Meritxell Budó, va clausurar aquesta jornada on es va posar de manifest la importància del paper dels ajuntaments alhora d’afrontar els reptes de la reforma.

Segons van indicar la vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, des del consell Comarcal es volen estudiar mesures que puguem impulsar des dels nostres municipis amb l’objectiu  que els ciutadans puguin conciliar la vida familiar i laboral com a un dels pilars d'una societat moderna i d'un millor estat del benestar.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.