22Març2023

Cooperatives, entitats i administracions es conjuren per construir juntes el futur de l’economia social i cooperativa

Prop de 180 persones d’entitats representatives de l’economia social, dels 14 Ateneus Cooperatius i dels 72 Projectes Singulars que s’estan tirant endavant aquest any han participat aquest dimecres 27 de març a la jornada «Construïm junts el futur de l’economia social i cooperativa» que s’ha fet a les Cotxeres de Sants de Barcelona. Durant l’acte diferents representants de les entitats representatives i d’Ateneus i Projectes Singulars han participat en la presentació del programa d’Economia Social del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que ha tancat el conseller, Chakir el Homrani. Tots han coincidit en destacar la bona salut de l’economia social i cooperativa catalana, en posar en valor el programa d’Economia Social i la transversalitat i l’enxarxament de projectes que representa i s’han imposat el repte de donar-li continuïtat per garantir la sostenibilitat de les iniciatives que n’han anat sorgint.
https://www.youtube.com/watch?v=ah2lM-TBXkw&feature=youtu.be

Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, ha destacat la bona feina que estan fent els ateneus cooperatius i els projectes singulars fent arribar l’economia social a territoris on fins fa poc hi era poc present.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.