22Març2023

El Consell Comarcal en el tercer Seminari del Projecte GPS Tourism a França

Un comitiva dels Pallars, encapçalada pel vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà , Martí Cardona i pel president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, es troben aquests dies a Targassone, França, coordinant el projecte de cooperació territorial Interreg Poctefa GPS Tourism.
En el marc d’aquest projecte, que està cofinançat pel fons FEDER, s’estan duent a terme diferents actuacions relacionades amb la mobilitat turística sostenible en els diferents territoris. Concretament, aquest ha estat el tercer seminari dins el projecte GPS en l’àmbit del “Turisme i mobilitat sostenible, quins reptes per als territoris?” que ha tingut lloc a l’estació elèctrica-solar d’aquesta localitat de França.

El Vicepresident del Consell, Martí Cardona, ha comentat que l’aposta per a enfortir el turisme sostenible al nostre territori és ferma i amb aquests projectes europeus establim sinèrgies amb altres territoris. 

El seminari  també es complementa amb una visita de coneixement del territori i en aquest cas tindrà lloc una ruta al Parc Naturel Régional des Pyrénées Catalans, concretament a la zona de Vilafranca de Conflent on es podrà veure  la seva fortificació medieval  considerada patrimoni mundial de la UNESCO. Posteriorment, també es realitzarà una visita als Banys termals de Saint-Thomas.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.