22Març2023

Descobrir el Jussà amb l’esportista d’èlit Clàudia Galícia

S’ha presentat em primícia a l’Epicentre, centre de visitants del Geoparc, a Tremp el reportatge del Pallars Jussà que s’emetrà dins el programa Temps d’Aventura del Canal 33. A la jornada també s’han exposat els diferents projectes turístics que s’estan desenvolupant a la comarca.

Actualment, el Jussà és una comarca que avarca un potencial turístic singular i gaudeix d’entorns únics que no es troben en altres indrets del territori català. Aquest fet implica que emergeixin projectes amb valor i segell pallarès entorn a la geologia, la gastronomia, la biodiversitat, entre altres, que es desenvolupen en un context de preservar l’entorn i potenciar la mobilitat sostenible, entre altres iniciatives.

En aquest sentit, el  proper maig s’emetrà un reportatge al programa Temps d’Aventura que mostra les experiències  turístiques  al Pallars Jussà de  la mà de la  guanyadora del campionat del món d’Esquí de Muntanya  a Suïssa, Clàudia Galícia. Aquest s’ha presentat en un acte en el que hi han participat professionals del turisme de la comarca.  

Durant la jornada,  Constantí Aranda,   ha fet incís en què des del Consell Comarcal existeix  una implicació directa amb el desenvolupament turístic, des d’on s’estan desenvolupant Projectes Europeus que suposen una finestra al món d’una comarca amb potencial alhora que es dona suport a les iniciatives privades.    

Entre aquestes iniciatives s’ha presentat el projecte “Vine al Pallars, Viu el Jussà”, que aglutina més de 90 empreses que pretenen sumar i donar a conèixer la comarca i  “El Cinquè Llac”, una experiència holística mitjançant la qual es realitza  una ruta de senderisme responsable i sostenible en cinc etapes i que alhora aglutina altres projectes de turisme responsable i compromès amb l’entorn. 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.