22Març2023

L’Ateneu de l’Alt Pirineu i Aran promou l’economia social als col·legis i instituts - Cooperatives d’alumnes: emprenedoria a l’escola

Els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Maria Immaculada de Tremp creen una cooperativa d’alumnes “ VIT 23, SCCL” amb l’acompanyament i suport de l’Ateneu de l’Alt Pirineu i Aran i dels Serveis Educatius dels Pallars.
La cooperativa d’alumnes són una vivència real d’emprenedoria amb activitat productiva i econòmica en els centres educatius on el centre de l’activitat educativa són els alumnes. Els alumnes treballen l’autonomia, la iniciativa personal i l’emprenedoria, on es fomenten les competències i els valors de l’emprenedoria i el cooperativisme.

 

Els objectius que persegueix la creació d’una cooperativa d’alumnes són:

 

·         Oferir una experiència de participació vivencial en un projecte comú de base col·laborativa

·         Posar a l’abast dels participants activitats i processos en els que assajar de forma activa els valors del cooperativisme: democràcia, participació, debat, ajuda mútua, solidaritat

·         Afavorir la implicació amb el territori i amb altres experiències similars.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.