22Març2023

El Pallars Jussà s’implica en l’impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent

Aquest matí Lluís Llach s’ha reunit amb els alcaldes i consellers del Consell Comarcal del Pallars Jussà en qualitat de President del Consell Assessor per a l’impuls d’un Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent.
Aquest espai, que actuarà com a instrument de cohesió social, comptarà amb la participació de la ciutadania i pretén articular-se com una eina de debat a tot el territori català que permeti definir com hauria de ser l’organització futura del país des del punt de vista polític, social i econòmic.

El President del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha explicat que la força i la implicació municipal és clau en la futura presa de decisions d’un Govern que ha d’acomplir  la tasca política coneixent  la diversitat territorial i posant atenció en les seves realitats i necessitats.  Per la seva banda,  Llach ha comentat que  la intenció  rau en anar  traçant un “mapa de carreteres” perquè  la gent tingui la possibilitat de decidir què, qui i com volen ser en un futur.

Per tal  d’endegar aquest  òrgan de participació i amb la finalitat de superar el marc autonòmic actual, s’està presentant el projecte a les diferents comarques de Catalunya  amb la voluntat d’aconseguir la màxima implicació dels representants municipals. 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.