22Març2023

Descoberta de les empreses de l’Entorn

Dissabte 9 de març al voltant de vint persones, quasi tots professors, van participar de l’activitat Descoberta de les empreses de l’Entorn, visitant les empreses Montanyanes, SLL, El Tros de Sort i l’Hotel Pessets.
Aquesta activitat forma part del Pla de Formació del Centre de Recursos dels Pallars i col·laboren els professors de l’Institut de Tremp i de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran.
Es pretén identificar empreses i emprenedors locals i comarcals com a recursos didàctics pel professorat. Conèixer la història, el procés de producció, el procés de comercialització, l’organització, les expectatives.

Un representant de cada empresa ens ha explicat la història de la seua empresa, a què es dediquen, el seu projecte empresarial, les expectatives, el procés de comercialització..... Els participants han quedat molt satisfets de totes  les explicacions.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.