22Març2023

S’impulsa un programa radiofònic per potenciar la comunicació amb la ciutadania

Es tractaran temes de joventut, turisme, serveis socials, dinamització econòmica, medi ambient i residus en un programa en directe i obert als comentaris dels oients.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà estrena un programa mensual a Radio Tremp amb l’objectiu de donar a conèixer a la població els projectes que es porten a terme des de l’organisme. Aquest espai, que tindrà lloc el darrer dimecres de cada mes al migdia, vol impulsar el feedback amb la població perquè pugui opinar, consultar, expressar inquietuds, que seran respostes en directe per responsables polítics i tècnics del Consell.

 Segons ha indicat el president del Consell, Constantí Aranda, “és important que la població conegui a què es destinen els recursos públics i alhora que puguin expressar directament les seves inquietuds. El Consell és un òrgan molts cops desconegut però que porta a terme una tasca fonamental en territoris com el Pallars Jussà”.

Es tracta d’un espai mensual, i està previst que els cinc primers  programes donin a conèixer diferents àrees de treball de l’àmbit d’intervenció del Consell.  En aquest sentit,  es parlarà  del turisme com a eina de desenvolupament local, dels serveis socials i d’atenció a les persones, les activitats de dinamització econòmica o el servei de medi ambient i la gestió de residus.

El primer programa, que  ha estat dedicat a la tasca que desenvolupa l’Oficina Jove, ha comptat amb la participació del President del Consell, la vicepresidenta,  Maria Pilar Cases, el gerent de l’entitat Josep Maria Ardanuy i la tècnica comarcal de joventut,  Carme Farré, ha  aprofundit en els diferents projectes entorn a l’ocupació, formació, salut, participació, lleure, entre altres que s’ofereixen des d’aquest servei. 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.