22Març2023

Es constitueix el primer Consell de Joves del Pallars Jussà

Més d’una cinquantena de joves de diferents pobles de la comarca van participar de forma activa en la iniciativa.


L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha convocat una trobada en la que han assistit més d’una cinquantena nois/es, donant com a resultat la constitució del primer consell de Joves de la comarca del Pallars Jussà.

Durant la jornada s’han proposat accions amb valor territorial sobre l’oci, la cultura i l’esport; comunicacions ; formació i treball;  participació i associacionisme,  mitjançant dinàmiques que s’han portat a terme a través d’aplicatius mòbils.

Amb aquesta trobada s’ha aconseguit crear un òrgan participatiu on els/les joves puguin expressar les seves opinions i així, millorar la seva qualitat de vida a la comarca tractant temes que els afecten en el seu dia a dia. Alhora, s’ha buscat enfortir la comarca com un entorn amb noves oportunitats i gran potencial per a desenvolupar el propi projecte de vida.

En aquest sentit, la consellera de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, M. Pilar Cases, considera que “tenim l’objectiu de promoure l’arrelament dels joves al nostre territori i qui millor que sigui el propi jovent qui ens ajudi a crear les condicions idònies perquè això sigui possible”.

Aquesta iniciativa  va sorgir de  la necessitat per part de l’OJ de conèixer les opinions del jovent sobre els diferents projectes que desenvolupen actualment, però també saber cap a on han de dirigir futures accions perquè aquestes responguin realment a les seves inquietuds.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.