22Març2023

Trobada per impulsar el primer Consell de Joves del Pallars Jussà

L’Oficina Jove del Pallars Jussà convoca una trobada per impulsar un consell de joves comarcal des d’on els i les joves del Pallars Jussà puguin expressar les seves opinions i inquietuds i que alhora els/les permeti participar activament en diferents projectes que tinguin com a objectiu la millora de la qualitat de vida dels joves a la comarca.
La iniciativa neix de la necessitat per part de l’OJ de conèixer les opinions del jovent sobre els diferents projectes que desenvolupen actualment, però també saber cap a on han de dirigir futures accions perquè aquestes responguin realment a les necessitats i les inquietuds dels i les joves.

La jornada, que se celebrarà el proper 15 de febrer al centre cívic El Terraquet de Tremp, vol ser una primera presa de contacte amb joves a qui els motivi formar part d’aquest òrgan participatiu i ho vegin com una oportunitat per ser part activa en futures preses de decisions sobre temes que els afecten. En aquest sentit, la consellera de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, M. Pilar Cases, considera que “l’objectiu de qualsevol administració del Pallars és promoure l’arrelament de joves al nostre territori i qui millor que sigui el propi jovent qui ens ajudi a crear les condicions idònies perquè això sigui possible”.

Malgrat haver impulsat aquesta iniciativa, des de l’Oficina Jove es considera que, si s’acaba endegant aquest òrgan de participació aquest hauria de ser totalment independent, format únicament per joves, mentre que el paper de l’Oficina Jove i la resta d’administracions hauria de ser el de receptors de les inquietuds i propostes que generi el Consell de Joves.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.