28Març2024

El subdelegat del govern de l’Estat, assisteix al Consell d’alcaldes del Pallars Jussà

S’ofereix per a col·laborar amb els ajuntaments en diferents matèries
El subdelegat del govern de l’Estat a Lleida, el senyor José Crespin Gómez va assistir a una sessió del Consell d’Alcaldes del Pallars Jussà, per explicar els diferents serveis que l’administració general de l’Estat presta a la demarcació de Lleida, així com per explicar les possibilitat de col·laboració directa amb els ajuntaments en diferents matèries i sense interferir en les competències transferides a la Generalitat. .

Els Alcaldes amb més anys al càrrec no recordaven una visita en aquest format i van agrair-li aquest fet i també la proximitat del delegat en aquests sis primers mesos en el càrrec atès que la meitat d’ells ja hi havien tingut contactes. En el transcurs de la reunió va sorgir la necessitat de reimpulsar l’eix pirinenc, especialment el tram entre Xerallo  i el Pont de Suert, com una de les primeres necessitats de competència estatal a resoldre.

El delegat va explicitar la voluntat de col·laborar amb les problemàtiques en vies de titularitat municipal d’accés a nuclis habitats, com en el cas de Sant Esteve en que ja es treball un expedient. Així mateix l’equip de govern del Consell Comarcal li va donar a conèixer els diferents projectes que es treballen a la comarca.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.