09Juny2023

Viure l'autenticitat del Pallars Jussà

L’Epicentre, l’oficina de turisme i centre de visitants del Geoparc, acull en aquest mes d’agost uns cinc-cents visitants a la setmana provinents fonamentalment de territori català.

L’oficina de Turisme del Pallars Jussà, situada a l’Epicentre, suposa un aparador d’entrada a l’univers pallarès que ofereix una oferta variada de propostes turístiques, culturals i naturals centrades en la valorització del patrimoni de la comarca.

Des de l’Epicentre, espai des d’on es presta el servei turístic, els visitants tenen l’oportunitat d’ iniciar la seva experiència a través d’ un petit tast del patrimoni cultural amb audiovisuals, espais interactius i interpretatius, exposicions, tallers, entre altres.

En aquest període, diàriament una setantena de visitants s’apropen a l’oficina de turisme cercant informació de les activitats per gaudir al Pallars com les visites guiades al Castell de Mur; indrets únics com les Botigues Museu de Salàs; les petjades del passat al Museu de la Conca Dellà i el Parc Cretaci a Isona; els paisatges amb el telefèric de la Vall Fosca; les rutes sota les estrelles per Mont-rebei; el centre d’interpretació del casal dels voltors; racons del tren dels llacs; el patrimoni paleontològic i en definitiva, indrets amb història construïts al llarg del temps i amb essència pròpia.

El Jussà a l’estiu també és símbol de festes majors, espais per a compartir, gaudir i viure l’acolliment de la seva gent. Un entorn envoltat de la natura i la història i sobretot, compromès amb el turisme sostenible basat en l’aprofitament dels recursos a través d’ activitats i itinerants orientats a potenciar l’ecoturisme.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.